Installatietechniek

Sanitair en Keuken

Op het gebied van sanitair is alles te koop. Van eenvoudig en netjes tot heel uitgebreid of bijzonder luxueus. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn; van kleine reparaties op sanitair gebied tot het compleet renoveren of nieuw aanleggen van uw badkamer,toilet of keuken.


Dakwerk

Ook voor renovatie of onderhoud van uw platte daken kunt u bij ons terecht. Blad verwijderen van daken en uit goten, het repareren van lekkages. Het herstellen of vernieuwen van zinken goten, zink op dakkapellen en alle voorkomende lood-,zinkwerkzaamheden.


Rioleringswerkzaamheden

Zirk installatietechniek doet ook al uw rioleringswerkzaamheden. Denk hierbij aan het omleggen van leidingen en het snel en adequaat oplossen van kleine opstoppingen. Uiteraard kunnen wij ook nieuwe leidingen voor u aanleggen.


Verwarming

Een radiator plaatsen, of een compleet nieuwe centrale verwarmingsinstallatie leveren en monteren? Wij verzorgen het graag voor u. Wij leveren en plaatsen kwaliteit ketels.


Contact

Indien u nog vragen heeft of een vrijblijvende offerte wenst kunt u gerust contact met ons opnemen door ons direct een mail te sturen info@zirkinstallatietechniek.nl. U kunt ook het contactformulierinvullen.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!